direktori Direktori webmel Webmel

  Sukacita dimaklumkan bahawa Kementerian Pendidikan Malaysia (KPM) dengan jalinan kerjasama Asia-Pacific Centre of Education for International Understanding, UNESCO (APCEIU) masih meneruskan program pertukaran guru Korea dan Malaysia bagi tahun 2017. Seramai sepuluh (10) orang guru KPM telah ditempatkan di lima (5) buah sekolah  di Republik Korea selama tiga (3) bulan bermula September 2017 sehingga Disember 2017.
 

     Bagi tujuan tersebut, Bahagian ini akan mengelolakan Majlis Perkongsian Pengalaman Program Pertugaran Guru Malaysia ke Korea bagi Debriefing Session Guru KPM di bawah Korea-Malaysia Teacher Exchange Programme (KOMTEP 2017) yang akan diadakan seperti ketetapan berikut :

    Tarikh:                       08 Disember 2017 (Jumaat)

                    Masa:                       9.00 Pagi hingga 12.00 Tengah hari

 Tempat:                       Institut Aminuddin Baki (IAB)

                                                      Kementerian Pendidikan Malaysia,

                                                      Bandar Enstek, Nilai, Negeri Sembilan.

            Sehubungan itu, Kumpulan Pengurusan dan Professional pelbagai skim yang berminat untuk menghadiri sesi perkongsian ini dipelawa untuk mengemukakan penyertaan dan tertakluk kepada kebenaran dan kelulusan Ketua Jabatan masing-masing berdasarkan prinsip yang terawal. Borang kehadiran seperti di Lampiran B hendaklah dikemukakan pada atau sebelum 8 November 2017 (Rabu) jam 5.00 petang melaluiemel ke Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya. atau faks ke nombor 03 8884 1222.

BORANG PENGESAHAN KEHADIRAN - MAJLIS KONGSI ILMU KOMTEP DIS 2017 Muat Turun
ATURCARA MAJLIS - MAJLIS KONGSI ILMU KOMTEP 8 DIS 2017 Muat Turun
Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedInRSS


Masa Capaian : 1.9875 s.

Pilihan Warna: yellow green red
Saiz Tulisan:
A- A A+
Jenis Tulisan: